OVER ONS

Wie staat achter LB Groendaken?

LB ....staat voor de naam van Louis Beukers

Met een hart voor groen en in verbondenheid met de natuur, startte Louis Beukers in 2019 zijn eigen groendak tuinaannemingsbedrijf.

Na zijn studies aan de KTA Horteco tuinbouwschool te Vilvoorde koos hij voor een extra jaar in agro-en biotechnologie te Sint Niklaas. Uit dat jaar haalde hij de inspiratie naar de gerichte keuze om  ‘steden mee te vergroenen’  Zo startte hij  zijn onderneming in de aanleg van groendaken op. 

Met het schrijven en afleggen van mijn eindwerk over urbanisme en het duurzaam vergroenen binnen de stad, werd ik voor dit onderwerp zo enthousiast. Ik vond het absoluut geweldig en het maakte me ook zo nieuwsgierig naar de toekomst toe. Ik ben een man van de praktijk en ik wil mee aan die klimaatvriendelijke toekomst bouwen Dus ik steek er de handen voor uit de mouwen.

.... specialist in GROENDAKEN

Dankzij zijn werkervaring binnen een tuin-en groendakbedrijf leerde hij al snel de knepen van het vak. Want bij de installatie van groendaken hoort er meer dan kennis van beplanting, drainage en substraten.

Het vraagt brede schouders op vlak van logistiek en techniek . 

In samenwerking met gemotiveerde teamgenoten en  bekwame onderaannemers. gaan ze  de uitdaging aan om elk groendak project in al haar facetten optimaal te laten verlopen

Met respect voor de natuur en  met veel gedrevenheid gaan ze ervoor om elk stukje dak te transformeren in een stuk natuur, zowel in de drukke binnenstad als buiten de stad.

Elke dag opnieuw streeft LB Groendaken ernaar om klant en leverancier te stimuleren om verder zijn verantwoordelijkheid te nemen en samen te werken naar een klimaatvriendelijke toekomst.  

CONTACTEER ONS